" />

Recticel Powerroof

€ 0,00 / m²
€ 0,00 / verpakking
Dikte Breedte
Aantal
 

beschikbaar

In winkelwagen plaatsen
Merk
Recticel
Model
Powerroof

 

Prijs per m² en pak, Exclusief BTW
Rood gedrukt: uit voorraad leverbaar
Zwart gedrukt: leveringstermijn op aanvraag
 
Afmetingen plaat: 1200x2500mm
 
Dikte     breedte Rd-waarde m²/pak
60mm 2500mm 2.5 18
80mm 2500mm 3.3 12
90mm 2500mm 3.75 12
100mm 2500mm 4.15 9
       
 
Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Het moet niet alleen regen en wind buiten houden, het moet er ook voor zorgen dat de temperatuur binnen in de woning constant blijft. Bij heel wat gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren. Powerroof biedt de oplossing als continu en winddicht isolatieschild bovenop de dakconstructie.
 
 
Met Powerroof heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld:
 
 1 Stevig en vormvast: Powerroof is een harde isolatieplaat die altijd haar vorm behoudt, niet doorbuigt en bijzonder moeilijk samendrukbaar is.
 
 2 - 6 Rectivent: door gebruik van Rectivent onderdakfolie op de aluminium bekleding van de harde isolatieplaat is het dak voorzien van bescherming tegen alle weersomstandigheden.
 
 3 Levenslang: door de bijzondere samensteling van TAUfoam by Recticel® is Powerroof ongevoelig voor veroudering. De gesloten celstructuur van TAUfoam®, in combinatie met de zuivere aluminium bekleding van de plaat, maakt Powerroof waterafstotend en ongevoelig voor vocht.
 
 4 -5 Geen koudebruggen: Powerroof, met zijn perfect aansluitende tand- en groefverbinding, wordt als een doorlopend schild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier wordt het volledige dakoppervlak zonder onderbrekingen geïsoleerd en is het dak volledig winddicht.

Geef uw meningEr zijn nog geen reacties geplaatst